Home Nike Dunk High (WMNS) – ‘Moon Fossil’
Nike Dunk High (WMNS) - 'Moon Fossil' (DD1869-002)

Nike Dunk High (WMNS) – ‘Moon Fossil’

De ‘Moon Fossil‘ colorway zou eigenlijk uitkomen op 7 december, maar is na de feestdagen verplaatst. Op de valreep van het jaar 2021 zal er dus toch nog een Dunk colorway op de sneakerkalender staan. Dit keer betreft het een sneaker met een zwarte basis als upper, waarop grijs/bruine (Moon Fossil) overlay panels zitten. Aan de onderkant van de sneaker is een witte midsole en gum outsole te vinden….  [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Dunk High (WMNS) – ‘Moon Fossil’ (DD1869-002)

Zoals gezegd gaat deze Nike Dunk High 'Moon Fossil' op 28 december droppen. Dit zal gebeuren via de website van Nike of de SNKRS App. Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen. Het is handig om de upcoming sneakerlijst in de gaten te houden. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de Upcoming Sneakers van Nike. Door op onderstaande link te klikken, ga je direct naar deze lijst.


Via Stockx is deze 'Moon Fossil' al te koop. De prijs voor resell ligt slechts tien euro boven retail. Via onderstaande link koop je deze sneaker direct en ben je voorzien van een paartje.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Moon Fossil

Black/Moon Fossil-Black

€110

DD1869-002

The event is finished.

Ga naar de bovenkant