Home Nike Dunk Low Disrupt 2 – ‘Pale Ivory’
Nike Dunk Low Disrupt 2 - 'Pale Ivory' (DH4402-100)

Nike Dunk Low Disrupt 2 – ‘Pale Ivory’

Nadat in 2020 de Nike Dunk Low Disrupt voor het eerst werd uitgebracht, is het in 2022 tijd voor de Disrupt 2. Een nieuwe variant van deze bijzondere Dunk, waarbij twee aspecten direct opvallen. Deze sneaker heeft een twee Swooshes, namelijk een kleine geborduurde en een grote gestikte Swoosh. Deze sneaker is van duurzaam en gerecyclede materialen gemaakt, waardoor we de spikkels in de outsole en midsole weer terugzien. Deze Pale Ivory colorway is volledig opgebouwd uit verschillende witte en lichtgele tinten. De basis van de upper is van wit canvas met daarop ruw suède. Dit suède is beige/geel van kleur en heeft van Nike de kleur ‘Pale Ivory’ gekregen. Leuke details zijn de gekleurde stiksels die over de schoen lopen. Deze kleuren komen ook weer terug bij de extra veters die je erbij krijgt…. [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Dunk Low Disrupt 2 – ‘Pale Ivory’ (DH4402-100)

Als de verhalen kloppen, zal deze Nike Dunk Low Disrupt 2 - 'Pale Ivory' op 3 februari 2022 droppen op de website van Nike. In tegenstelling tot de groene colorway is deze 'Pale Ivory' nog niet ingeladen. Wij achten de kans groot dat deze uitgesteld gaat worden. Maar tot die tijd houden wij 3 februari aan.

Update: De 'Pale Ivory' werd inderdaad uitgesteld, maar is inmiddels ingeladen op de website van Nike. De sneaker zal op 10 februari releasen en is via onderstaande link te verkrijgen.

Het is ook mogelijk om deze sneaker nog na de release van 3 februari te kopen. Dit kan via websites als Stockx en Klekt.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Pale Ivory'

Pale Ivory/Light Madder Root-Sail-Venice

€110

DH4402-100

The event is finished.

Ga naar de bovenkant