Home Nike Dunk Low – ‘Fossil Rose’
Nike Dunk Low - 'Fossil Rose' (DH7577-001)

Nike Dunk Low – ‘Fossil Rose’

De Nike Dunk Low – ‘Fossil Rose’ heeft een rubberen gumsole. Dit doet iets met de look van de sneaker wat ik persoonlijk altijd wel kan waarderen. Dit in combinatie met de witte midsole, geeft deze sneaker een robuuste look. Dit staat echter in contrast met de zachte kleuren en materialen op de upper.
De basis is een combinatie van zacht leer en suède en is licht roze van kleur. De overlay panels zijn van suède en lichtblauw van kleur. De kleur ‘Fossil Rose’ komt terug op de Swoosh, de Nike logo’s en de veters…. [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Dunk Low – ‘Fossil Rose’ (DH7577-001)

Update 08-05-2022
En opnieuw heeft een winkel een re-stock staan. Dit keer is de 'Fossil Rose' te koop bij het Duitse Afew. Via onderstaande link schrijf je jezelf in voor de raffle.

Update 16-04-2022
Heb je misgegrepen bij de vorige release, dan geeft SVD en Footdistrict nog een kans. Zie het onderstaand overzicht voor een rechtstreekse link naar de Dunk Low Fossil Rose. 

Update 20-03-2022

Wanneer Nike zich aan de release-datum houdt, zal deze Nike Dunk Low - 'Fossil Rose' uitkomen op 30 maart. De kans is groot dat deze sneaker uit gaat via de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de website van Nike en is het mogelijk om de upcoming sneakers in de gaten te houden.

Wist je trouwens dat deze sneaker al te koop is op de website/app van Stockx?!

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Fossil Rose'

Phantom/Fossil Rose-Aura-Summit White

€110

DH7577-001

The event is finished.

Ga naar de bovenkant