Home Nike Dunk Low – ‘Safari Mix’
Nike Dunk Low - 'Animal Safari' (DN3866-100)

Nike Dunk Low – ‘Safari Mix’

De Nike Dunk Low ‘Safari Mix’ is een zogenaamde missmatch sneaker. Dit houdt in dat de linker en rechterschoen verschillend zijn. Beide kanten zijn opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop een witte midsole. De mudguard rondom de toebox begint met een zwart met wit gespikkeld safari motief en loopt door een leapard print. Deze Leopard print zit ook bij beide sneakers rond de hak. De basis van beide sneakers is wit, maar al het andere is anders… [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Dunk Low – ‘Safari Mix’ (DN3866-100)

Afgezien van de officiële foto's, is er op het moment van schrijven nog weinig duidelijk over de Nike Dunk Low - 'Safari Mix' Het is zelfs nog de vraag of dit de naam van deze sneaker gaat zijn. Natuurlijk houden wij dit voor jou in de gaten en zullen we dit bericht updaten wanneer we meer weten.

De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App gaat droppen. Via onderstaande link kan je de upcoming sneaker lijst in de gaten houden.

Update 02-04-2022
Het lijkt er op dat de sneaker toch in de EU uit gaat komen en wel op 26 april. Deze datum is nog niet officieel bevestigd, maar wel handig om in de gaten te houden.


Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Safari Mix'

White/washed teal/electro purple

€120

DN3866-100

The event is finished.

Ga naar de bovenkant