Home Nike Dunk Low – ‘Vintage Navy’
Nike Dunk Low - 'Vintage Navy' (DD1503-115)

Nike Dunk Low – ‘Vintage Navy’

Deze ‘Vintage Navy‘ sneaker is opgebouwd vanaf een donkerblauwe (Midgnight Navy) outsole. Deze kleur komt ook terug op de lederen overlay panels en Swoosh op de upper. De basis van de upper is van wit leer, wat ook terug komt op de tong en de veters. Dat ze hier, op de officiële foto’s, kiezen voor witte veters is opvallend… [ lees verder ]

Update 23-12-2021

Er rkomt een re-stock van deze mooie Dunk Low colorway. Ingeladen bij Naked Copenhagen, gaat deze sneaker op 1 augustus opnieuw uitkomen.

Update 23-12-2021

Deze Vintage Navy sneakers gaan in 2022 droppen. Aangezien de officiële foto's al uit zijn, is de kans groot dat dit redelijk snel gaat gebeuren. De release zal waarschijnlijk via de website van Nike zijn, maar je weet nooit of Nike toch kiest voor de SNKRS App.

Wanneer we meer weten over de release van deze sneaker, zullen we dit artikel updaten.

Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Wanneer deze Nike Dunk Low - Vintage Navy wordt ingeladen, zul je dat daar zien. Het is dan mogelijk om een reminder te zetten, dan mis je de release sowieso niet.Officiële aanbieder(s):

Resell aanbieders:

Andere aanbieders:

Sneaker informatie:

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

‘Vintage Navy’

White/Midnight Navy

01 augustus 2023  [ re-stock ]

€120

DD1503-115

The event is finished.

Date

01 aug 2023
Expired!

Cost

€120.00

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant