Home Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’
Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’

De ‘Golden Gals‘ zal een sneaker worden die speciaal voor vrouwen uit gaat komen. Dit houdt in dat deze colorway niet hoger gaat dan maat 44.5. De naam van deze sneaker is opvallend. Vrij vertaald betekent ‘Golden Gals’ hetzelfde als ‘gouden vrouwen’. Het woordje goud is lastig te combineren met onderstaande colorway. De schoen is namelijk voorzien van een laag zilver…. [ lees verder ]

Meer informatie: Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Zoals gezegd gaat deze Nike Dunk Low 'Golden Gals' op 09 december droppen. Dit zal gebeuren via de website van Nike of de SNKRS App. Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen en ook nog niet duidelijk of dit een US release is of worldwide.
Het is handig om de upcoming sneakerlijst in de gaten te houden. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de Upcoming Sneakers van Nike. Door op onderstaande link te klikken, ga je direct naar deze lijst.


Via Stockx is deze 'Golden Gals' al te koop. De prijs voor resell ligt iets boven retail. Via onderstaande link koop je deze sneaker direct en ben je voorzien van een paartje.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Golden Gals

???

€110

DO5882-001

The event is finished.

Date

09 dec 2021
Expired!

Time

09:00

Cost

€110.00
Ga naar de bovenkant