Home Nike Dunk Low – ‘Panda 2023’
Nike Dunk Low (WMNS) - 'Next Nature Panda 2022' (DD1391-100)

Nike Dunk Low – ‘Panda 2023’

En ook in 2023 zal de Nike Dunk Low in een zwart met witte kleurcombinatie verschijnen. De Panda colorway is een populaire colorway die de afgelopen jaren al is uitgekomen. Dit keer zal deze sneaker onder de naam ‘Next Nature’ verschijnen. Zoals bij een Panda colorway hoort, bestaat deze sneaker uit slechts de kleuren zwart en wit. De outsole is zwart, met daarop een witte midsole. De basis van de upper is ook wit, waarover zwarte lederen panels liggen. De Swoosh is ook in het zwart.

Update 03-09-2023
Op 19 september komt er wederom een re-stock van de Nike Dunk Low in de Panda colorway.

Update 08-04-2023
Op 17 april zal deze Panda colorway wederom uitkomen. Het afgelopen jaar is er iedere maand een re-stock geweest. Owja, en alle updates over de vorige re-stocks heb ik maar weggehaald. Het werd een beetje eentonig 

De 'Next Nature' in de zwart met witte colorway is inmiddels ingeladen op de website van Nike. Deze sneaker gaat dus niet droppen via de SNKRS App, maar via de normale app (of website) van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar de Dunk Low Black & White.

Update 31-03-2022:
Deze sneaker is ingeladen op de website van Nike en zal via de normale Nike App gereleased worden. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.

In onderstaande lijst hebben we ook alle andere winkels meegenomen waar deze sneaker te koop is.
Mocht je deze sneaker sowieso willen kopen, dan kan je ook nog terecht bij Stockx of Klekt.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Next Nature / Panda'

Black/White

15 mei 2023  [ Re-stock ]

€110

DD1391-100

The event is finished.

Ga naar de bovenkant