Home Nike SB Dunk High – ‘Pineapple’
Nike SB Dunk High - 'Pineapple' (DM0808-700)

Nike SB Dunk High – ‘Pineapple’

Persoonlijk voel ik deze sneaker enorm en is de Nike SB Dunk High ‘Pineapple’ voor mij een must have. De groene pull tab op de achterzijde van de sneaker, trekt direct je aandacht. Een tof detail, wat direct de associatie met een ananas wekt. De sneaker is opgebouwd vanaf een geel/oranje outsole. Deze kleur komt ook terug op de ruw suède over lay panels op de upper. De basis van deze upper is heel zacht geel, wat een soort canvas materiaal lijkt te zijn. De Swoosh heeft weer een andere gele kleur, wat mooi afsteekt tegen de andere kleuren op de sneaker…. [ lees verder ]

Update 12-06-2022
Deze 'Pineapple' Dunk High is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar deze Nike SB sneaker. Wist je dat deze sneaker al te koop is bij Stockx en Klekt?

Update 05-04-2022

Op het moment van schrijven is er nog maar weinig duidelijk over de release van de Nike SB Dunk High in de 'Pineapple' colorway. Via onderstaande links is het mogelijk om de upcoming sneakers van de SNKRS App en de website van Nike in de gaten te houden.


Wanneer we meer weten, zullen we onderstaand overzicht bijwerken.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Pinepple'

Orange / Yellow - White

€115

DM0808-700

The event is finished.

Date

18 jun 2022
Expired!

Cost

€115.00
Ga naar de bovenkant