Home Nike SB Dunk Low – ‘Heineken 2.0’
Nike SB Dunk Low - Heineken 2.0 (2023)

Nike SB Dunk Low – ‘Heineken 2.0’

Een van de grootste ‘grails’ is voor velen de Nike SB Dunk Low – ‘Heineken’.  Een sneaker die officieel geen samenwerking is met het Nederlandse biermerk, maar door de kleuren is de link snel gelegd. Volgens @JFGrails is de kans groot dat deze sneaker opnieuw uit gaat komen. Het is nog niet duidelijk of het hier een re-release betreft of dat ze een nieuwe colorway maken.

De Heineken colorway is opgebouwd vanaf een witte outsole, met daarop een groene midsole. Deze kleur groen komt ook terug op de suède overlaypanels op de upper. De upper is gemaakt van wit leer. Op de zijkant van de sneaker is een rode ster te vinden, wat natuurlijk verwijst naar het logo van Heineken.

In onderstaand overzicht hebben we alle release informatie verzameld voor de Nike SB Dunk Low – ‘Heineken 2.0’. In dit overzicht zie je wanneer de sneaker uit gaat komen, wat deze gaat kosten en bij welke winkels je moet zijn. Mocht er nieuwe informatie zijn, dan voorzien we het overzicht van een update.

Update 31-12-2022
Als het gerucht waar is, dan zal de Nike SB Dunk Low - 'Heineken in 2023 als 2.0 versie uitkomen. Op het moment van schrijven is er nog geen bevestiging vanuit Nike (SB), laat staan een releasedatum. 

Deze drop gaat natuurlijk plaatsvinden in de SNKRS App en bij Stockx en Klekt is de kans om deze sneaker al eerder of na de release te kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Heineken 2.0'

...

2023  [ verwacht ]

€120

...

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant