Home Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’
Patta x Nike Air Max 1 - 'Black' (DQ0299-001)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’

Deze zwarte variant is een mix van de voorgaande colorways. De overlay panels, zoals mudguard, eyestay en o.a. de quarter panel, zijn van leer. De ‘Noise Aqua’ en de ‘Monarch’ waren op deze plekken gemaakt van suède. De ‘Maroon’, kwam wel in dezelfde materiaal opbouw, maar had een dubbele Swoosh. Deze ‘Black’ editie lijkt een enkele witte Swoosh te hebben. Dit in combinatie met het zilveren mesh, vergeelde midsole en drie kleuren op de outsole, maakt dit wat mij betreft de mooiste van het pack…. [ lees verder ]

Meer informatie: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’ (DQ0299-001) The Wave

Op de website van Patta zal deze Nike Air Max 1 - 'Black' als eerste releasen. De kans is groot dat er geen instore release zal zijn. Via onderstaande link ga je direct naar de website van Patta en naar de betreffende sneaker. Deze sneaker zal om 13:00 uur in de middag releasen.


Enkele dagen later zal deze sneaker via de SNKRS App uitkomen. De exacte datum hiervoor is op dit moment nog niet duidelijk. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden en mis je geen enkele releasen.
Wist je trouwens dat deze sneaker al te koop is via de website van Stockx?!

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Black (The Wave)

Metallic Silver/Black/Black

€160

DQ0299-001

The event is finished.

Date

15 dec 2021
Expired!

Time

12:00

Cost

€160.00
Ga naar de bovenkant