Home Patta x Nike Air Max 1 – ‘Orange / Brown’
Patta x Nike Air Max 1 - 'Brown' (DO9549-200)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Orange / Brown’

Deze bruine colorway doet mij het meest denken aan de ‘Rush Maroon’ colorway die vorig jaar uitkwam. Een upper van zilver mesh met bruin lederen overlaypanels. De voering van de sneaker is in dezelfde paarse kleur als op de eerder genoemde ‘Maroons‘…. [ lees verder ]

In onderstaand overzicht lees je precies hoe en wanneer je deze gave sneakers van Patta kunt kopen. Een 2nd wave is coming en jij gaat erbij zijn!

Update 08-08-2022
Ook bij deze drop komt de release eerst bij Patta zelf uit. Dit zal op 12 augustus gebeuren om 13.00 uur op de website van Patta. Via onderstaande link ga je hier direct naar toe. De kans is groot dat vlak voor de release de website op 'zwart' gaat. Om 13.00 uur wordt je dan doorgestuurd naar de verkooppagina.

Update 31-07-2022
Het lijkt er op dat deze 'Orange / Brown' colorway gaat droppen op 22 augustus. Een officiële naam is er nog niet en de datum is ook nog niet bevestigd. De kans is aanwezig dat de sneaker eerder dropt bij Patta.

Update 22-07-2022

Vandaag zijn de officiële foto's van de Patta x Nike Air Max 1 in een bruine colorway opgedoken. Een officiële datum voor de release van deze sneaker is er nog niet. Natuurlijk zullen we onderstaand overzicht updaten als er meer duidelijk is.

De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App zal droppen. Via onderstaande link kan je zelf de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Wanneer deze witte variant uit 'The Wave' pack zal droppen, zie je het daar als eerst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Brown'

Dark Russet/Dark Russet-Metallic Silver

€170

DO9549-200

 

The event is finished.

Date

12 aug 2022
Expired!

Cost

€180.00
Ga naar de bovenkant