Home Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Baroque Brown’
Travis Scott x Nike Air Max 1 - 'Baroque Brown' (DO9392-701)

Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Baroque Brown’

Natuurlijk heeft ook deze Travis Scott collab een omgekeerde Swoosh. De sneaker is opgebouwd met verschillende bruin en beige tinten. Opvallend is vooral de Air Unit die dicht lijkt te zijn. In combinatie met de vergeelde midsole geeft dit de sneaker een verouderde look. De sneaker is ook voorzien van rope laces en bandjes die vanaf de veters doorlopen naar de hak. Dit geeft de sneaker een ‘trail vibe’. Op de insole en onder de outsole is het logo van Cactus Jack terug te vinden…. [ lees verder ]

Meer informatie: Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Baroque Brown’ (DO9392-701)

Update 21-05-2022
Het is officieel! De Travis Scot AM1 in de Baroque Brown colorway gaat deze maand droppen (27 mei). De eerste raffles zijn ingeladen. Lets goooo! 

Update 10-05-2022
Het lijkt er op dat deze Air Max 1 van Travis Scott in de 'Baroque Brown' colorway alsnog uit gaat komen. Houdt 27 mei goed in de gaten!

Update 02-02-2022

Deze Travis Scott ‘Baroque Brown’ gaat waarschijnlijk niet meer op 16 december releasen. Door alles wat er gebeurd is op Astro-Fest is deze sneaker voor onbepaalde tijd uitgesteld.
Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Update: Het lijkt erop dat deze sneaker in februari zal gaan releasen. Wanneer het officieel is, laten we het natuurlijk weten.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Baroque Brown

Wheat/Lemon Drop-Baroque Brown-Chile Red

€160

DO9392-701

The event is finished.

Ga naar de bovenkant