Home Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Saturn Gold’
Travis Scott x Nike Air Max 1 - 'Saturn Gold' (DO9392-700)

Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Saturn Gold’

Natuurlijk heeft ook deze Travis Scott collab een omgekeerde Swoosh. De sneaker is opgebouwd met verschillende geel en beige tinten. Opvallend is vooral de Air Unit die dicht lijkt te zijn. In combinatie met de vergeelde midsole geeft dit de sneaker een verouderde look. De sneaker is ook voorzien van rope laces en bandjes die vanaf de veters doorlopen naar de hak. Dit geeft de sneaker een ‘trail vibe’. Op de insole en onder de outsole is het logo van Cactus Jack terug te vinden…. [ lees verder ]

Meer informatie: Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Saturn Gold’ (DO9392-700)

Update 21-05-2022
Het is officieel! De Travis Scot AM1 in de Saturn colorway gaat deze maand droppen (27 mei). De eerste raffles zijn ingeladen. Lets goooo!

Update 10-05-2022

Het lijkt er op dat deze Air Max 1 van Travis Scott in de 'Saturn Gold' colorway alsnog uit gaat komen. Houdt 27 mei goed in de gaten!

Update 02-02-2022
Deze Travis Scott ‘Saturn Gold’ gaat waarschijnlijk niet meer op 16 december releasen. Door alles wat er gebeurd is op Astro-Fest is deze sneaker voor onbepaalde tijd uitgesteld.
Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.

Update: Het lijkt erop dat deze sneaker in februari zal gaan releasen. Wanneer het officieel is, laten we het natuurlijk weten.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Saturn Gold

Saturn Gold/Tea Tree Mist-Tent

€160

DO9392-700

The event is finished.

Ga naar de bovenkant