Home Union x Nike Dunk Low – Argon Blue
Union x Nike Dunk Low - Blue (DJ9649-400)

Union x Nike Dunk Low – Argon Blue

Zoals je mag verwachten van Union La, wordt ook dit weer een bijzondere samenwerking. De sneaker is opgebouwd vanaf een blauw transparante outsole, wat een ‘icy’ look geeft. Door deze outsole zie je de onderkant van de witte midsole, waarop de ‘halo man‘ te zien is. Dit is het nieuwe logo van Union La, die ook terugkomt op de insole en een soort button aan de zijkant van de sneaker… [ lees verder ]

Meer informatie: Union x Nike Dunk Low – Argon Blue (DJ9649-400)

Op het moment van schrijven is er nog maar weinig bekend over de release van de Union LA x Nike Dunk Low. Wij hebben deze sneaker de naam 'blue' gegeven, maar waarschijnlijk zal dit de naam niet zijn. Wanneer we meer weten zullen we dit artikel een update geven.

De sneaker zal via Union LA releasen en ook via de SNKRS App. Via onderstaande link kan je de upcoming sneakerlijst van Nike in de gaten houden.

Update 26-03-2022
Deze sneaker gaat op 31 maart droppen op de website van Union LA. Informatie over de SNKRS App is er op dit moment nog niet.

Update 04-04-2022
Deze Dunk Low is ingeladen in de SNKRS App.

Mocht deze sneaker beschikbaar komen op Stockx, dan plaatsen we hieronder de rechtstreekse link. Hier kan je de sneaker eerder kopen dan de release datum.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Argon'

???

31 maart 2022

€150

DJ9649-400

The event is finished.

Ga naar de bovenkant